/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Ordinul lui Putin, alertă în Europa și plan NATO pentru Moldova! Rusia amenință Marea Britanie

Meci important pentru Sheriff Tiraspol. Diseară se va decide dacă „galben negrii” se vor califica în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

missing
28 iulie 2021, ora 13:54

Sheriff Tiraspol o va întâlni în această seară, în al doilea meci din turul doi preliminar al Ligii Campionilor pe Alashkert Erevan, campioana Armeniei. În primul meci disputat, Sheriff a învins în deplasare cu scorul de 1-0.

„Galben-negrii” au nevoie de un rezultat pozitiv în această seară pentru a putea spera în continuare la un loc în grupele Champions League. Dacă le va reuși calificarea, campioana Moldovei o va întâlni în următorul meci pe învingătoarea dublei manșe dintre Kaiarat Almatî (Kazahstan) și Țrvena Zvezda Belgrad (Serbia).

Datorită parcursului de până acum, Sheriff Tiraspol își va asigura cel puțin prezența în grupele UEFA Conference League, competiție înființată în acest an.

Sheriff nu a mai jucat în faza grupelor unei competiții europene din sezonul 2017-2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram