politic

Tauber spune la ce funcții pretinde Partidul „Șor” în Parlament. „Purtăm negocieri cu PAS”

28 iulie 2021, ora 09:34
Distribuie:

Partidul „Șor” pretinde la mai multe funcții-cheie în actualul Parlament. Reprezentanta formațiunii, Marina Tauber, a spus că în prezent se poartă negocieri cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) în vederea partajării acestora. 

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, deputata a declarat că: „Partidul „Șor” pretinde la funcțiile de vicespeaker, vicepreședinte al unei comisii, secretar al comisiei, reprezentant în delegația Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE)”.

De asemenea, Marina Tauber a precizat că formațiunea trebuie să dețină cel puțin o comisie în Parlament. „Cred că am putea să conducem Comisia de control al finanțelor publice, Comisia mediu și dezvoltare regională”, a precizat aceasta.

În urma alegerilor parlamentare anticipate, Partidul Acțiune și Solidaritate s-a ales cu 63 de mandate, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor – 32 de mandate, iar Partidul Politic „Șor” – șase mandate.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram