Partidul „Șor” pretinde la mai multe funcții-cheie în actualul Parlament. Reprezentanta formațiunii, Marina Tauber, a spus că în prezent se poartă negocieri cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) în vederea partajării acestora. 

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, deputata a declarat că: „Partidul „Șor” pretinde la funcțiile de vicespeaker, vicepreședinte al unei comisii, secretar al comisiei, reprezentant în delegația Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE)”.

De asemenea, Marina Tauber a precizat că formațiunea trebuie să dețină cel puțin o comisie în Parlament. „Cred că am putea să conducem Comisia de control al finanțelor publice, Comisia mediu și dezvoltare regională”, a precizat aceasta.

În urma alegerilor parlamentare anticipate, Partidul Acțiune și Solidaritate s-a ales cu 63 de mandate, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor – 32 de mandate, iar Partidul Politic „Șor” – șase mandate.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!