/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Tauber spune la ce funcții pretinde Partidul „Șor” în Parlament. „Purtăm negocieri cu PAS”

missing
28 iulie 2021, ora 09:34

Partidul „Șor” pretinde la mai multe funcții-cheie în actualul Parlament. Reprezentanta formațiunii, Marina Tauber, a spus că în prezent se poartă negocieri cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) în vederea partajării acestora. 

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, deputata a declarat că: „Partidul „Șor” pretinde la funcțiile de vicespeaker, vicepreședinte al unei comisii, secretar al comisiei, reprezentant în delegația Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE)”.

De asemenea, Marina Tauber a precizat că formațiunea trebuie să dețină cel puțin o comisie în Parlament. „Cred că am putea să conducem Comisia de control al finanțelor publice, Comisia mediu și dezvoltare regională”, a precizat aceasta.

În urma alegerilor parlamentare anticipate, Partidul Acțiune și Solidaritate s-a ales cu 63 de mandate, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor – 32 de mandate, iar Partidul Politic „Șor” – șase mandate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram