Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 884: Atacuri cu drone, erou arestat, catastrofa din Rusia și soluția rapidă! Putin vrea un NATO

Deputatul fugit din țară Ilan Șor - desemnat președinte al fracțiunii parlamentare care-i poartă numele

missing
29 iulie 2021, ora 10:26

Deputatul anunțat în căutare internațională Ilan Șor a fost ales președinte al fracțiunii parlamentare care-i poartă numele. 

Vicepreședinte al fracțiunii Partidul „Șor” a fost desemnat Petru Jardan. Marina Tauber a fost aleasă secretară a fracțiunii. Anunțul a fost făcut de ultima în cadrul plenului Parlamentului.

Fracțiunea Partidului „Șor” are șase deputați în Parlament. Pe lângă cei trei menționați mai sus, din aceasta mai fac parte Denis Ulanov, Reghina Apostolova și Vadim Fotescu.

Deputații din Parlamentul ales în urma scrutinului din data de 11 iulie se întrunesc, din nou, în ședință! Asta după ce ședința de luni, 26 iulie, a fost amânată, pentru ca între timp să aibă loc discuții dintre fracțiuni privind funcțiile cheie din conducerea Legislativului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram