/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Primul lot de vaccinuri Pfizer, procurat de Guvern, a ajuns în R. Moldova

missing
29 iulie 2021, ora 16:49

Un lot de 30.420 de doze de vaccin împotriva COVID-19, produse de compania farmaceutică Pfizer/BioNTech, a ajuns astăzi la Chișinău. Este vorba de prima tranșă din lotul de 700.830 de doze achiziționate de Ministerul Sănătății  prin intermediul Oficiului de Gestionare a Programelor de Asistență Externă.

„Cele 30.420 de doze de vaccin au fost depozitate în cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și urmează să fie distribuite proporțional în toate punctele de vaccinare din țară”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Pe 23 iulie curent, Republica Moldova a recepționat un lot de 100.620 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech, oferit cu titlu gratuit de Guvernul României. Până în prezent, 1.008.885 de doze de vaccin au fost administrate în țara noastră, iar 469.986 persoane au fost complet imunizate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram