Un bărbat a fost internat în spital, după ce a fost găsit în stare inconștientă pe scările unui supermarket, de către un echipaj de carabinieri. Cazul a avut loc sâmbătă, în municipiul Comrat.  

Carabinierii l-au găsit pe bărbat în jurul orei 23:30, pe strada Lenin. Aceștia s-au apropiat pentru a-i acorda primul ajutor și, totodată, au apelat la serviciul 112.

La scurt timp, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical sosit la chemare și transportat pentru îngrijiri medicale calificate.

Inspectoratul General de Carabinieri reiterează, în cazul când observați o persoană aflată în dificultate, sesizați cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați de urgență la numărul scurt 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!