Alți 71 de moldoveni au fost diagnosticați cu COVID-19, după efectuarea a 3 493 de teste. Din numărul cazurilor înregistrate astăzi, niciunul nu este de import. Bilanțul celor infectați în țara noastră a ajuns la 259 549. 

Din fericire, niciun caz nu a fost înregistrat în rândul lucrătorilor medicali. În total, în spitalele din țară sunt internați 266 de pacienți infectați. 58 sunt în stare extrem de gravă, 13 fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 53 persoane au fost vindecate. În total, 252.104 persoane au fost tratate de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate se află 861 de persoane, iar 24 934 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!