Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) are un președinte interimar nou. Este vorba despre Iulian David, cel care anterior a ocupat fotoliul de vicepreședinte al formațiunii. Decizia a fost luată de către Consiliului Politic Național al PLDM, la propunerea Biroului Permanent Central.

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Politic Național al PLDM. În cadrul acesteia au fost discutate subiecte cu referire la situația politică după alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, activitatea partidului în perioada electorală precum și obiectivele imediate ale formațiunii.

Consiliul Politic Național a stabilit data de 5 decembrie 2021 pentru desfășurarea Congresului X Extraordinar. În cadrul ședinței, Consiliul Politic Național a luat act de cererea de retragere a domnului Alexandru Bujorean din funcția de președinte interimar, motivată de necesitatea implicării plenare în funcția de primar al orașului Leova.

De asemenea, a fost instituită comisia specială pentru pregătirea și organizarea Congresului X Extraordinar. Comisia va fi condusă de secretarul general al partidului, Alexandru Fetescu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!