/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Spicherul Parlamentului a vorbit la telefon cu omologul său ucrainean. „Ne-am înţeles să efectuam un schimb de vizite în cel mai apropiat timp”

missing
02 august 2021, ora 16:02

Spicherul Parlamentului, Igor Grosu a purtat astăzi o discuție la telefon cu omologul cu președintele Radei Supreme a Ucrainei, Dmytro Razumkov. Cei doi au discutat despre cooperarea R. Moldova și Ucrainei pe dimensiunea parlamentară.

„Pentru o mai bună colaborare ne-am înţeles să efectuam un schimb de vizite în cel mai apropiat timp. Avem multe probleme similare ce trebuie soluționate, dar totodată şi mai multe oportunităţi şi capacităţi de cooperare”, a subliniat președintele Legislativului de la Chișinău.

Într-o postare pe Facebook, Igor Grosu a menționat că i-a dat asigurări lui Razumkov că țara noastră respectă integritatea teritorială a Ucrainei „și pledează pentru pace și liniște în regiunea noastră”.

„Din păcate, ambele țări au parte de probleme comune: sărăcia, corupția și conflicte regionale nestinse. La final, am con
Liderul PAS, Igor Grosu a fost ales președinte al Legislativului joi, 29 iulie. Pentru el, și-au dat votul 64 de deputați. Mihai Popșoi de la PAS și Vlad Batrîncea de la BECS au devenit vicepreședinți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram