/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

„Ceva senzual, pentru femeia încrezătoare și sexy”. Rihanna își lansează propriul parfum Fenty

missing
03 august 2021, ora 14:28

Lansarea produsele de înfrumusețare Fenty Beauty ale Rihannei sunt la fel de așteptate precum noile piese ale cântăreței. Celebra artistă originară din Barbados a anunțat că își lansează propriul parfum Fenty. 

Deocamdată, Rihanna nu a dezvăluit detalii despre notele parfumului, ceea ce amplifică intriga lansării. Însă, cântăreața, descrie compoziția ca fiind una „senzuală, dură și sexy”.

„Ceva senzual, pentru femeia încrezătoare și sexy. Vine foarte curând către tine…”, a anunțat Rihanna într-o postare pe Instagram, alături de care a postat și un clip video în care se vede o sticlă maronie cu noul pafum.

Conceptual, Fenty Parfum este un parfum unisex, picant și dulce în același timp.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Parfumul Rihannei va fi lansat în data de 10 august. Artista nu se afla la prima implicare în crearea unui parfum, scrie Harper’s Bazaar. Rihanna are o colecție de 11 parfumuri realizate în colaborare cu casa Parlux, primul fiind lansat în 2010. Cele mai populare produse din această linie au fost Nude, Reb’l Fleur și Riri. Rihanna a lansat și o apă de colonie, denumită Rogue Man.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram