/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Vor fi alimentate de un cip inovator. Google oferă detalii despre noile smartphone-uri care vor fi lansate la toamna

missing
03 august 2021, ora 17:29

În această toamnă Google va prezenta noile smartphone-uri Pixel 6 și Pixel 6 Pro, care vor fi alimentate de un chip inovator. Google tocmai a făcut o explozie de știri despre viitorul său smartphone Pixel 6. Posibil compania a căutat soluții de a ieși în evidență înainte de evenimentul de lansare a noului model Samsung ce va avea loc pe 11 august, sau pentru a trezi curiozitatea consumatorilor interesați de inovații.

Corporației i-a reușit să focuseze privirea asupra noului chip creat de ei însăși ce va alimenta smartphone-urile care vor fi prezentate în septembrie. Smartphone-ul Android, are o reproiectare destul de masivă a sistemului de camere din spate. Compania și-a schimbat configurația pătrată cu o bară mare, neagră, care pare să indice la o avansare și mai mare a hardware-ului modernizat.

„Pixel 6 și Pixel 6 Pro vor fi dezvăluite în această toamnă și atunci o să aveți ocazia de a afla toate detaliile”, a declarat vicepreședintele Rick Osterloh Google într-o declarație postată pe blogul companiei.

Potrivit Osterloh, smartphone-urile vor fi alimentate de noul chip Tensor, care a fost creat special pentru modelele Pixel. „Am început să construim o platformă de tehnologie mobilă care ne va permite să lansăm cea mai avansată inteligență artificială și de asimilare automata. Iar aceasta este practic gata”, a remarcat Osterloh.

Google folosește pentru prima dată pentru smartphone-uri un procesor proprietar numit Tensor. Acesta folosește tot arhitectura ARM și integrează un CPU, GPU și modem-ul 5G, cât și un TPU (Tensor Processing Unit), pentru AI. Pe lângă acesta, avem de a face și cu cea de-a doua generație de cipuri Google Titan numit „M2”, care se ocupă cu securizarea dispozitivelor, potrivit go4it.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram