/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/HOROSCOP/ Racii au puterea de a ignora ceea ce-i supără, iar berbecii se pot simți obosiți de atâtea dispute cu apropiații

missing
04 august 2021, ora 08:21

Berbecii se pot simți obosiți de atâtea dispute cu apropiații, racii au puterea de a ignora ceea ce-i supără, iar scorpionii au idei care mai de care mai năstrușnice despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Vedeți ce au pregătit astrele. 

Horoscop Berbec – 4 august 2020: Poate că te simți obosit de atâtea dispute cu apropiații, dar trebuie să fii tu primul care se oprește, fără să pui condiții. Poți primi un ajutor neprețuit de la un apropiat.

Horoscop Taur – 4 august 2020: Îți găsești mai ușor cuvintele potrivite, ai și delicatețea necesară pentru a-i convinge pe cei din jur că le dorești binele, mai e nevoie doar de sinceritate, ca să poți obține rezultatele dorite.

Horoscop Gemeni – 4 august 2020: În ciuda tensiunilor din cercul de prieteni, rude și cunoștințe îndepărtate, ar fi bine să îți vezi de treburi și să eviți disputele, mai ales pe cele vechi, din care nu ai înțeles mare lucru.

Horoscop Rac – 4 august 2020: Ai puterea de a ignora ceea ce te supără și ar fi bine să profiți de această tendință, ca să poți trece mai ușor peste situațiile din care ai putea ieși cu imaginea șifonată.

Horoscop Leu – 4 august 2020: Poți primi un sfat sau o simplă informație care are valoarea unui sfat de la un prieten adevărat. Ar fi bine să îți păstrezi mintea deschisă și să fii curios când cauți explicații pentru o anumită situație.

Horoscop Fecioară – 4 august 2020: S-ar putea să ajungi la o realizare, fără să fi avut această intenție. Se anunță o creștere a capitalului de imagine, pe fondul unor decizii inteligente care acum își arată roadele.

Horoscop Balanță – 4 august 2020: Este posibil să prinzi din zbor o idee sau, pur și simplu, să îți dai seama că poți face o schimbare inteligentă în propria viață, simplificând anumite situații, renunțând la dorința de a le controla în vreun fel.

Horoscop Scorpion – 4 august 2020: Ai idei care mai de care mai năstrușnice despre cum să îți îmbunătățești situația financiară, dar este esențial să fii corect cu cei de la care vei solicita orice fel de sprijin.

Horoscop Săgetător – 4 august 2020: Poți avea o zi foarte frumoasă în compania partenerului de cuplu sau buna înțelegere din cuplu să îți facă, pur și simplu, ziua mai frumoasă, chiar dacă vei avea destule pe cap.

Horoscop Capricorn – 4 august 2020: Este un moment bun ca să încerci să le dai de cap unor probleme financiare. Mintea ta funcționează foarte bine și ești mai deschis la idei noi, interesante.

Horoscop Vărsător – 4 august 2020: O persoană dragă îți dă o veste bună sau face eforturi sincere ca să îți arate că este bine intenționată, deși ai crezut altceva sau doar ai bănuit-o și aceste impresii au fost evidente.

Horoscop Pești – 4 august 2020: Ești inspirat și faci schimbări în casă, ca să devină mai confortabilă sau, pur și simplu, ca să folosești mai bine spațiul de care dispui, cel pe care îl folosești zi de zi.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram