Berbecii se pot simți obosiți de atâtea dispute cu apropiații, racii au puterea de a ignora ceea ce-i supără, iar scorpionii au idei care mai de care mai năstrușnice despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Vedeți ce au pregătit astrele. 

Horoscop Berbec – 4 august 2020: Poate că te simți obosit de atâtea dispute cu apropiații, dar trebuie să fii tu primul care se oprește, fără să pui condiții. Poți primi un ajutor neprețuit de la un apropiat.

Horoscop Taur – 4 august 2020: Îți găsești mai ușor cuvintele potrivite, ai și delicatețea necesară pentru a-i convinge pe cei din jur că le dorești binele, mai e nevoie doar de sinceritate, ca să poți obține rezultatele dorite.

Horoscop Gemeni – 4 august 2020: În ciuda tensiunilor din cercul de prieteni, rude și cunoștințe îndepărtate, ar fi bine să îți vezi de treburi și să eviți disputele, mai ales pe cele vechi, din care nu ai înțeles mare lucru.

Horoscop Rac – 4 august 2020: Ai puterea de a ignora ceea ce te supără și ar fi bine să profiți de această tendință, ca să poți trece mai ușor peste situațiile din care ai putea ieși cu imaginea șifonată.

Horoscop Leu – 4 august 2020: Poți primi un sfat sau o simplă informație care are valoarea unui sfat de la un prieten adevărat. Ar fi bine să îți păstrezi mintea deschisă și să fii curios când cauți explicații pentru o anumită situație.

Horoscop Fecioară – 4 august 2020: S-ar putea să ajungi la o realizare, fără să fi avut această intenție. Se anunță o creștere a capitalului de imagine, pe fondul unor decizii inteligente care acum își arată roadele.

Horoscop Balanță – 4 august 2020: Este posibil să prinzi din zbor o idee sau, pur și simplu, să îți dai seama că poți face o schimbare inteligentă în propria viață, simplificând anumite situații, renunțând la dorința de a le controla în vreun fel.

Horoscop Scorpion – 4 august 2020: Ai idei care mai de care mai năstrușnice despre cum să îți îmbunătățești situația financiară, dar este esențial să fii corect cu cei de la care vei solicita orice fel de sprijin.

Horoscop Săgetător – 4 august 2020: Poți avea o zi foarte frumoasă în compania partenerului de cuplu sau buna înțelegere din cuplu să îți facă, pur și simplu, ziua mai frumoasă, chiar dacă vei avea destule pe cap.

Horoscop Capricorn – 4 august 2020: Este un moment bun ca să încerci să le dai de cap unor probleme financiare. Mintea ta funcționează foarte bine și ești mai deschis la idei noi, interesante.

Horoscop Vărsător – 4 august 2020: O persoană dragă îți dă o veste bună sau face eforturi sincere ca să îți arate că este bine intenționată, deși ai crezut altceva sau doar ai bănuit-o și aceste impresii au fost evidente.

Horoscop Pești – 4 august 2020: Ești inspirat și faci schimbări în casă, ca să devină mai confortabilă sau, pur și simplu, ca să folosești mai bine spațiul de care dispui, cel pe care îl folosești zi de zi.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!