/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Veaceslav Platon ar fi angajat zeci de persoane pentru a denigra imaginea Maiei Sandu în campania electorală

04 august 2021, ora 22:12

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, ar fi angajat zeci de persoane pentru a comenta pe rețelele sociale denigrator la adresa șefei statului Maia Sandu și a formațiunii pe care a fondat-o, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), în campania electorală a alegerilor anticipate, scrie jurnal.md.

Mai mult, aceste persoane ar fi avut misiunea de a comenta apreciativ activitatea lui Veaceslav Platon. „În calculatorul în posesia căruia am intrat au fost găsite sute de fișiere cu linkuri la conturi false de Facebook și poze cu care acestea să fie completate pentru a părea cât mai reale”, scrie sursa citată.

În același calculator ar fi fost stocată și o secvență video fake, în care, stând la o masă, apar liderul Partidului „Șor” Ilan Șor și Maia Sandu. Sursa citată scrie că totul a fost dat peste cap după perchezițiile pe care le-a făcut Serviciul de Informații și Securitate (SIS), în imobilul unde își desfășurau activitatea persoanele care ar fi fost angajate de Platon.

Șor a venit la scurt timp cu o reacție pe rețelele sociale, spunând că „fără îndoială, acesta este un fake și o făcătură de prost gust”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram