Produsele alimentare se alterează, iar electrocasnicele se defectează din ce în ce mai des. Mai mulți locuitori ai satului Lozova, raionul Strășeni, se plâng că, la fiecare ploaie ori rafală de vânt, gospodăriile lor sunt deconectate de la rețeaua de curent electric. Oamenii dau vina pe transformatorul din sat, despre care spun că ar fi defect. S-au adresat și la furnizorul de energie electrică, însă problema a rămas neschimbată. 

Supărați că, de fiecare dată când începe să plouă ori să bată vântul, li se stinge lumina, oamenii din localitate s-au adunat, astăzi, în centru satului, pentru a-și spune oful.

Potrivit sătenilor, problema este de ani buni, dar cel mai mult îi supără faptul că, din această cauză li se alterează produsele alimentare din frigider, pe care le cumpără cu bani câștigați cu greu. Și mai grav este, însă, că au început să li se defecteze tot mai des electrocasnicele.

Printre cei care au de suferit din motiv că dispare curentul electric este și Elena Pletniov. Femeia are un magazin alimentar, amplasat la doar câțiva pași de transformatorul electric, care le provoacă bătăi de cap. Ea spune că, de la bun început, are probleme cu electricitatea.

Femeia spune că s-a adresat la furnizorul de energie electrică, dar situația a rămas neschimbată. 

Contactați de TV8, primarul din localitate ne-a spus că acest lucru nu ține de competența Primăriei, iar responsabilii de furnizare a energiei electrice ne-au explicat care este problema. 

Totodată aceștia susțin că vor planifica lucrări pentru a remedia situația creată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!