/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ A plecat de acasă într-o direcție necunoscută. O adolescentă de 13 ani, căutată de rude și poliție

missing
05 august 2021, ora 15:21

O minoră de 13 ani din Capitală a dispărut fără urmă. Acesta a  plecat de acasă acum 11 zile, pe 25 iulie și nu s-a mai întors. Oamenii legii au fost sesizați la 28 iulie de dispariția minorei de părinții acesteia. 

Aceștia au informat oamenii legii, că  fiica lor în vârstă de 13 ani, la 25 iulie, a ieșit din casă fără permisiune și a plecat într-o direcție necunoscută. Totodată ei au încercat singuri să o găsească fără a implica organele de drept.

În ziua dispariției minora era îmbrăcată în maiou de culoare alb, blugi albaștri și încălţată în adidași de culoare roz.

Cei care pot oferi informații despre locul aflării minorei, sunt rugați să anunțe Poliția la următorul număr de telefon: 068252275

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram