Un moldovean riscă să fie sancționat cu o amendă usturătoare sau chiar să facă cel puțin un an de închisoare, după ce a fost prins încercând să treacă ilegal frontiera de stat. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut miercuri, 4 august, în apropiere de frontiera moldo – ucraineană. 

Patrula mobilă l-a monitorizat câteva clipe pe moldoveanul care se îndrepta grăbit spre linia de frontieră, ocolind intenționat punctul de trecere. După ce l-au oprit din drum, polițiștii de frontieră i-au cerut un act de identitate, însă bărbatul, originar din raionul Taraclia, nu s-a putut legitima.

Acesta a recunoscut că își dorea să ajungă la piața din Bolgrad, Ucraina.

Polițiștii de frontieră din Vulcănești documentează cazul dat, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!