/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un moldovean, prins încercând să treacă ilegal frontiera cu Ucraina. Și-ar fi dorit să ajungă la piața din Bolgrad

05 august 2021, ora 16:50

Un moldovean riscă să fie sancționat cu o amendă usturătoare sau chiar să facă cel puțin un an de închisoare, după ce a fost prins încercând să treacă ilegal frontiera de stat. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut miercuri, 4 august, în apropiere de frontiera moldo – ucraineană. 

Patrula mobilă l-a monitorizat câteva clipe pe moldoveanul care se îndrepta grăbit spre linia de frontieră, ocolind intenționat punctul de trecere. După ce l-au oprit din drum, polițiștii de frontieră i-au cerut un act de identitate, însă bărbatul, originar din raionul Taraclia, nu s-a putut legitima.

Acesta a recunoscut că își dorea să ajungă la piața din Bolgrad, Ucraina.

Polițiștii de frontieră din Vulcănești documentează cazul dat, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram