/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Mai mulți utilizatori ai rețelei de telefonie mobila Moldcell anunță că nu pot accesa serviciile companiei

missing
06 august 2021, ora 12:04

Mai mulți utilizatori ai rețelei de telefonie mobilă Moldcell raportează că nu se pot folosi de servicii. Aceștia nu pot telefona, nu pot fi sunați, și nici nu pot conecta serviciul suport al operatorului. Operatorul de telefonie mobilă nu a venit deocamdată cu o reacție la această situație.

Reporterul tv8.md, abonat la serviciile moldcell, a realizat un test și nici el nu a putut suna pe cineva, oamenii când âl telefonează nu ajung apelurile, iar când a încercat să dea de serviciul suport clienți a apărut o eroare.

Am încercat să contactăm și serviciul suport clienți de pe un alt operator de telefonie mobilă, iar după ce am bifat că am vrea să vorbim cu un operator, am fost informați că toți sunt ocupați și am fost rugați să revenim mai târziu, iar apelul s-a încheiat.

Vom reveni cu detalii…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram