/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Accident la Nisporeni. Un polițist de frontieră a lovit o femeie de 72 de ani și nepoata acesteia de 8 ani

missing
07 august 2021, ora 14:42

Un accident rutier s-a produs în seara zilei de vineri, în satul Bărboieni, raionul Nisporeni. O mașină a lovit o bătrână și nepoata acesteia, care se deplasau pe marginea drumului.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, la volanul automobilului se afla un angajat al instituției, care conducea în afara orelor de serviciu.

Este vorba despre un tânăr de 21 ani, care șofa un automobil de model „Renault Kangoo”, la ieșirea din satul Bărboieni. În timp ce se afla la volan, acesta a tamponat o femeie de 72 de ani și nepoata acesteia de 8 ani, din localitatea menționată mai sus.

În urma accidentului, ambele au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind internate în Spitalul Raional Nisporeni. Conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic cu aparatul ,,Drager”, rezultatul fiind 00.00mg/l alcool în aerul expirat, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Nisporeni, Cristina Vicol.

Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram