/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Un incendiu s-a produs într-un bloc de la Botanica. A fost nevoie de intervenția a patru autospeciale

missing
07 august 2021, ora 21:16

Un incendiu s-a produs în acestă seară într-un bloc de locuit de pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica al Capitalei. Pompierii au fost alertați, după ce locatarii au observat cum se degajează fum de la etajele superioare și s-a auzit sunetul unei explozii.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:23. La fața locului au fost îndreptate patru autospeciale și o autoscară.

Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că arderea s-a produs la balconul unui apartament de la etajul șapte, unde au fost păstrate mai multe cutii cu vopsea și materiale de construcții.

Pompierii au reușit localizarea promptă a arderii și lichidarea completă a incendiului la ora 17:51. Datorită intervenției operative a echipelor de pompieri incendiul nu a obținut răspândire. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

În urma incendiului au fost distruse materiale de construcție ușor inflamabile și au explodat mai multe cutii cu vopsea păstrate la balcon. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram