Un incendiu s-a produs în acestă seară într-un bloc de locuit de pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica al Capitalei. Pompierii au fost alertați, după ce locatarii au observat cum se degajează fum de la etajele superioare și s-a auzit sunetul unei explozii.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:23. La fața locului au fost îndreptate patru autospeciale și o autoscară.

Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că arderea s-a produs la balconul unui apartament de la etajul șapte, unde au fost păstrate mai multe cutii cu vopsea și materiale de construcții.

Pompierii au reușit localizarea promptă a arderii și lichidarea completă a incendiului la ora 17:51. Datorită intervenției operative a echipelor de pompieri incendiul nu a obținut răspândire. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

În urma incendiului au fost distruse materiale de construcție ușor inflamabile și au explodat mai multe cutii cu vopsea păstrate la balcon. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!