/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Prima berărie subacvatică din Europa se află în Covasna, România. Turiștii pot face scufundări și pot bea bere la trei metri sub apă

missing
08 august 2021, ora 12:40

Prima berărie subacvatică din Europa se află în județul Covasna. Acolo turiștii pot face scufundări sau pot sta la o bere cu prietenii, la 3 metri adâncime, sub apă potrivit Digi24.ro.

Berăria subacvatică din Dalnic, județul Covasna, a apărut în 2018. La 3 metri sub apă, scafandrii au amenajat un bar cu scaune, din care nu lipsesc frigiderul plin cu bere rece și nici desfăcătorul de sticle.

În berăria de sub apă nu ai acces dacă nu ai trecut, mai întâi, de instructajul pe uscat, care ține aproximativ o oră. O scufundare costă 350 de lei (RO) de persoană, iar berea e din partea casei.

Tot în Dalnic, copiii cu autism pot face terapie prin muzică subacvatică. O astfel de ședință durează două ore și costă 150 de lei.

Cei care ajung în Dalnic și vor să rămână peste noapte se pot caza în regim de glamping. Un cort pentru trei persoane ajunge la 280 de lei pe noapte, unul pentru două persoane este 210 lei, iar un cort mic de o persoană ajunge 150 de lei pe noapte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram