/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 815: Atacuri la Harkov și Odesa. Zelenski se așteaptă la o ofensivă rusă mai amplă în nord-est

/FOTO/ Cei 25 de moldoveni și salvatori moldoveni au plecat în Grecia, pentru a participa la lichidarea incendiilor

missing
09 august 2021, ora 11:56

Cei 25 de salvatori și pompieri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au plecat în Grecia pentru a participa la lichidarea incendiilor de pădure. Aceștia au pornit la drum în această dimineață, după o ceremonie solemnă, la care au participat ministra de Interne, Ana Revenco și șeful IGSU, Mihai Harabagiu.

Oficialii i-au felicitat pe pompieri și salvatori pentru curajul de care dau dovadă dar și pentru spiritul de solidaritate.

Potrivit IGSU, cei 25 de pompieri și salvatori, care au mers în misiune cu patru unități de intervenție, vor lucra în ture.

În cadrul echipelor de intervenție sunt module pentru misiuni de lichidare a incendiilor în zonele puternic afectate, dar și paramedici pentru acordarea primului ajutor calificat efectivului implicat, dar la necesitate și persoanelor civile. Aceasta este o misiune fără precedent realizată de Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram