/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac la Odesa și planul lui Macron! Alertă: Rusia planifică un val de atacuri hibride în Moldova

/FOTO/ Grav accident la Briceni! Un adolescent de 17 ani a murit, iar alți doi tineri au fost răniți după ce au ajuns cu mașina într-un copac

missing
09 august 2021, ora 09:07

Grav accident la Briceni! Un adolescent de 17 ani a murit, iar alți doi tineri au fost răniți după ce au ajuns cu mașina într-un copac. 

Accidentul s-a produs duminică seară, în jurul orei 21:00, la intrarea în satul Criva. Potrivit poliției, șoferul de 17 ani, locuitor al satului Drepcăuți, conducea un automobil de model Opel Omega și avea în calitatea de pasageri doi tineri de 19 și respectiv 28 de ani. La un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe carosabil și s-a lovit violent de un copac.

Conducătorul auto a decedat pe loc, iar cei doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Briceni.

Oamenii legii au pornit o cauză penală, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram