/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/FOTO/ De patru zile nu se cunoaște nimic despre ele. Trei minore, dintre care două surori din Comrat, sunt căutate de rude și poliție

missing
10 august 2021, ora 11:34

Au plecat de acasă într-o direcție necunoscută. Este vorba de trei minore de 14, 15 și 16 ani  din Comrat, care sunt dispărute din 6 august, deja a patra zi. Părinții și poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a identifica locul aflprii acestora. 

Potrivit poliției, surorile Elena și Tatiana Terzi, născute în 2005 și respectiv 2007, au plecat de acasă însoțită de Natalia Terzi (născută în 2006) cu care se află în relație de rudenie, iar de atunci nu se cunoaște nimic despre ele.

Semnalmentele  a două dintre cele trei adolescente, care vă vor ajuta să le identificați în caz că observați:

Terzi Elena: înălțime de aproximativ 1,65 m, constituție slabă, păr scurt, de culoare roșiatică. La momentul plecării la momentul plecării, purta un trening gri închis și adidași albi.

Tatiana Terzi: înălțime de aproximativ 1,65 m., constituție robustă, păr scurt și blond. La momentul plecării, purta pantaloni scurți gri, un tricou roșu și o vestă neagră.

Despre cealaltă minoră nu au fost făcute publice careva informații. Dacă aveți detalii despre locul aflării acestora, atunci nu ezitați să sunați la numerele de telefon: 112; 0(298)2-57-95, 069911135.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram