/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Un moldovean a fost găsit mort într-un hotel din Tel Aviv. Poliția suspectează o posibilă crimă

missing
11 august 2021, ora 12:06

Un moldovean de 30 de ani a fost găsit fără suflare, marți, 10 august, într-o cameră de hotel din sudul Tel Avivului. Potrivit timesofisrael.com, pe corpul bărbatului sunt prezente urme de violență, iar poliția ia în calcul posibilitatea unei crime.

Potrivit presei locale, acesta a ajuns în Israel în seara zilei de luni și a mers la hotel pentru a sta în carantină, care este obligatorie la venirea în țară. Deocamdată nu se cunoaște circumstanțele sosirii acestuia în Israel și nici scopul vizitei.

Precizăm că în prezent, cetățenilor non-israelieni nu li se permite intrarea pe teritoriul țării, cu mici excepții, aceștia pot solicita permisiunea de a intra: pentru a vizita membrii familiei de gradul I, pentru a merge la studii, la lucru, sau dacă aceștia dețin o funcție diplomatică sau sunt jurnaliști.

Pentru a solicita permisiunea, persoanele trebuie să fie vaccinate împotriva COVID. Cu toate acestea autoritățile locale, care investighează cazul susțin că dacă bărbatul ar fi fost vaccinat și ar sosi din Republica Moldova, nu ar avea nevoie de o carantină completă de șapte zile și ar fi trebuit să fie pus în carantină numai până când rezultatele testelor serologice vor fi înregistrate la ministerul Sănătății din Israel.

Totodată, aceștia notează că, persoana care se află în carantină nu i se permite să contacteze cu persoane din exterior și nimeni din afară nu ar fi putut pătrunde în unitate.

Poliția din Israel a declarat că ofițerii implicați în anchetă operează cu echipamente speciale de protecție. Cauza decesului bărbatului urmează a fi aflată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram