Persoanele care se află în regim de autoizolare ar putea fi monitorizate prin intermediul unei aplicații mobile. Anunțul a fost făcut la ședința de astăzi, 12 august, a membrilor grupului intersectorial de gestionare și control a pandemiei de COVID-19.

În acest sens, s-a discutat despre revizuirea metodelor de monitorizare, s-a menționat inclusiv și digitalizarea procesului de control a persoanelor aflate în autoizolare.

Discuțiile au avut loc în cadrul ședinței de lucru  a grupului intersectorial de gestionare și control a pandemiei de COVID-19. În cadrul ședinței a fost discutată și analizată situația epidemiologică de COVID-19 și procesul de vaccinare împotriva COVID-19 la nivel național, cât și la nivel de instituții publice, dar și problema creșterii numărului de persoane care vin în țară și monitorizarea persoanelor care se află în regim de autoizolare.

Grupul de lucru urmează să se întrunească săptămânal, pentru a stabili acțiunile care necesită a fi întreprinse pentru gestionarea eficientă a pandemiei de COVID-19.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!