/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Monitorizarea persoanelor care se află în autoizolare ar putea fi făcută prin intermediul unei aplicații mobile

missing
12 august 2021, ora 16:33

Persoanele care se află în regim de autoizolare ar putea fi monitorizate prin intermediul unei aplicații mobile. Anunțul a fost făcut la ședința de astăzi, 12 august, a membrilor grupului intersectorial de gestionare și control a pandemiei de COVID-19.

În acest sens, s-a discutat despre revizuirea metodelor de monitorizare, s-a menționat inclusiv și digitalizarea procesului de control a persoanelor aflate în autoizolare.

Discuțiile au avut loc în cadrul ședinței de lucru  a grupului intersectorial de gestionare și control a pandemiei de COVID-19. În cadrul ședinței a fost discutată și analizată situația epidemiologică de COVID-19 și procesul de vaccinare împotriva COVID-19 la nivel național, cât și la nivel de instituții publice, dar și problema creșterii numărului de persoane care vin în țară și monitorizarea persoanelor care se află în regim de autoizolare.

Grupul de lucru urmează să se întrunească săptămânal, pentru a stabili acțiunile care necesită a fi întreprinse pentru gestionarea eficientă a pandemiei de COVID-19.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram