/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 817: Planul G7, atacuri sângeroase și „dublă lovitură”! Zelenski e contrazis, iar Medvedev îl amenință

„Ceban, tu nu ești pește”. Protest la Primăria Chișinău, după ce Voznoi a fost numit șef al Secției control și protecție a animalelor

missing
13 august 2021, ora 13:45

Un protest se desfășoară vineri în fața Primăriei Chișinău. Mai multe persoane protestează față de ultimele decizii ale autorităților municipale în ceea ce privește protecția animalelor.

Organizatorii cer demiterea lui Vitalie Voznoi din funcția de șef interimar al Secției control și protecție a animalelor din cadrul Direcției generale locativ-comunale și Amenajare.

Manifestanții au venit la protest cu pancarte pe care era scris: „cerem respectarea legii, Ceban, tu nu ești pește, secția pentru animale aparține oamenilor, nu funcționarilor”.

Unul dintre protestatari a spus că organizatorii mai cer implementarea proiectelor privind protecția animalelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram