În acest weekend, 14-15 august, în parcurile „Valea Morilor” și „La Izvor” din Capitală se va desfășura Family Eco Quest, inițiativă care promovează odihna activă, în aer liber, a cetățenilor împreună cu familia. 

Pe 14 august, Family Eco Quest va avea loc în Parcul „Valea Morilor”, iar punctul de întâlnire este acesta. Același eveniment se va desfășura duminică, 15 august, în Parcul „La Izvor”, punctul de întâlnire îl găsiți aici. Evenimente vor începe la ora 17:00. Cei care doresc să participe la acest eveniment, sunt îndemnați să se înscrie online, prin completarea unui formular google, pe care îl găsiți aici.

Family Eco Quest este un joc educativ de echipă, care se desfășoară pe teritoriul unui parc. Echipele primesc diferite sarcini și ghicitori, care le ajută să afle unde se află agentul. După ce a găsit răspunsul, echipa pleacă în căutarea agentului, care-i propune sarcini fizice neobișnuite . Astfel, grupul parcurge un anumit traseu prin parc, efectuând diferite misiuni propuse de organizatori. Echipa care va rezolva toate sarcinile în cel mai scurt timp va fi declarată învingătoare.

Evenimentele se vor desfășura cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.

Evenimentele sunt organizate de Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova, cu susținerea UNICEF Moldova, în parteneriat cu Primăria Chișinău.   

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!