/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Family Eco Quest în Capitală. La ce activități puteți participa în acest weekend împreună cu familia

missing
13 august 2021, ora 12:11

În acest weekend, 14-15 august, în parcurile „Valea Morilor” și „La Izvor” din Capitală se va desfășura Family Eco Quest, inițiativă care promovează odihna activă, în aer liber, a cetățenilor împreună cu familia. 

Pe 14 august, Family Eco Quest va avea loc în Parcul „Valea Morilor”, iar punctul de întâlnire este acesta. Același eveniment se va desfășura duminică, 15 august, în Parcul „La Izvor”, punctul de întâlnire îl găsiți aici. Evenimente vor începe la ora 17:00. Cei care doresc să participe la acest eveniment, sunt îndemnați să se înscrie online, prin completarea unui formular google, pe care îl găsiți aici.

Family Eco Quest este un joc educativ de echipă, care se desfășoară pe teritoriul unui parc. Echipele primesc diferite sarcini și ghicitori, care le ajută să afle unde se află agentul. După ce a găsit răspunsul, echipa pleacă în căutarea agentului, care-i propune sarcini fizice neobișnuite . Astfel, grupul parcurge un anumit traseu prin parc, efectuând diferite misiuni propuse de organizatori. Echipa care va rezolva toate sarcinile în cel mai scurt timp va fi declarată învingătoare.

Evenimentele se vor desfășura cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.

Evenimentele sunt organizate de Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova, cu susținerea UNICEF Moldova, în parteneriat cu Primăria Chișinău.   

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram