Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 927: Atac la Kiev, explozii în Rusia, rachete din Iran și film scandalos! CIA: Amenințări fără precedent

/FOTO/ Grav accident la Cișmea, soldat cu un deces. Un microbuz a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu un automobil

missing
13 august 2021, ora 14:39

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite în urma unui accident violent care a avut loc în raionul Orhei. Un microbuz a ieșit pe contrasens și s-a izbit într-un automobil. Accidentul a avut loc vineri, 13 august, în apropiere de localitatea Cișmea.

Conform informațiilor, un bărbat de 52 de ani din Telenești ar fi pierdut controlul microbuzului (Volkswagen T5), care avea o remorcă încărcată cu materiale de construcție și a ieșit pe contrasens, unde s-a tamponat cu un automobil (Seat), condus de un tânăr de 21 ani. În automobilul de marca Seat se mai afla un pasager.

În urma impactului, microbuzul s-a inversat, iar automobilul a ajuns pe acostament. Bărbatul de 52 de ani a decedat pe loc, iar celelalte două victime au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.