Caz tragic în localitatea Sălcuța din raionul Căușeni. Un bărbat de 35 de ani a murit, după ce tatăl său i-ar fi înfipt cuțitul de bucătărie în inimă. Crima a avut loc vineri, aproape de miezul nopții. 

Poliția a fost alertată în jurul orei 23:22, de către învinuit. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 64 de ani, din localitatea menționată mai sus, l-a înjunghiat pe fiul său. Tragedia s-a produs la domiciliul suspectului, care în momentul săvârșirii crimei se afla în stare de ebrietate.

Pe cazul dar a fost începută urmărire penală. Bănuitul a fost reținut. În prezent se efectuează acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!