Alți 97 de moldoveni au fost diagnosticați cu COVID-19, după efectuarea a 2 769 de teste. Din numărul cazurilor înregistrate astăzi, două sunt de import, din Grecia. Bilanțul celor infectați în țara noastră a ajuns la 262 044.

Din fericire, niciun caz nu a fost înregistrat în rândul lucrătorilor medicali. În total, în spitalele din țară sunt internați 322 de pacienți infectați. 24 sunt în stare extrem de gravă, doi fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 135 de persoane au fost vindecate. În total, 254 026 de persoane au fost tratate de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate se află 1 028 de persoane, iar 24 631 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, patru persoane au pierdut lupta cu infecția.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!