/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Scandal pe Aeroportul din Chișinău. Mai mulți oameni care urmau să ajungă în Elveția nu au reușit să zboare

15 august 2021, ora 20:32

Scandal pe Aeroportul din Chișinău. Mai mulți oameni care urmau să ajungă astăzi în Elveția nu au reușit să zboare, iar motivul este unul bizar. Procedura de înregistrare a durat prea mult, spun călătorii. Aceștia acuză angajații aeroportului că s-au mișcat lent, astfel că în sală s-a format aglomerație, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte minute bune la coadă. Călătorii au reușit totuși să se înregistreze la cursă și au trecut toate controalele, iar când au ajuns în sala de îmbarcare au aflat că avionul a zburat fără ei. Responsabilii de la Aeroport nu ne-au răspuns la telefon pentru o reacție.

Această femeie povestește că urma să zboare astăzi la ora 12.30 spre Basel. Ea spune că a ajuns la aeroport la timp și s-a pus în rând pentru a se înregistra la zbor. Din cauza că erau foarte mulți oameni, rândul se mișca lent, iar în aeroport era mare aglomerație. Femeia spune că atunci când a ajuns în zona verde pentru a se înbarca în avion a fost anunțată că aeronava și-a luat zborul.

Femeia nu este singura care s-a pomenit în asemenea situație. Tot cu această aeronavă urma să zboare și o altă familie care trebuia să ajungă mâine în Franța. Din cauza că procedura de îmbarcare a durat mult, toți cei trei membri nu au reușit la îmbarcare.

Pasagerii care nu au reușit să zboare spun că au încercat să ceară explicații de la responsabilii de la aeroport, însă au avut parte de un comportament necorespunzător din partea lor.

Responsabilii din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău nu ne-au răspuns astăzi la telefon pentru a comenta această situație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram