Un moldovean a fost reținut în Rusia pentru că l-ar fi înjunghiat mortal pe noul prieten al fostei sale iubite. Potrivit presei locale, acesta a mers la poliție și și-a recunoscut vina, convins de femeie.

Incidentul s-ar fi întâmplat în orașul Ekaterinburg. Bărbatul în vârstă de 28 de ani, originar din Republica Moldova a dat buzna în casa în care locuiau fosta sa iubită împreună cu noul ei prieten. Tânărul i-ar fi aplicat 14 lovituri de cuțit acestuia, iar victima a decedat pe loc.

Conform informațiilor, femeia dormea în momentul crimei și a fost fiind trezită chiar de atacator. Bărbatul i-a cerut să-l urmeze, iar cuplul s-a retras într-un sat. Totuși, la scurt timp, femeia l-ar fi convins pe suspect să meargă la poliție și să-și recunoască vina. Moldoveanul riscă 15 ani de închisoare.

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!