/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A ucis din gelozie. Un moldovean a fost reținut în Rusia pentru că l-ar fi înjunghiat pe noul prieten al fostei sale iubite

missing
16 august 2021, ora 13:32

Un moldovean a fost reținut în Rusia pentru că l-ar fi înjunghiat mortal pe noul prieten al fostei sale iubite. Potrivit presei locale, acesta a mers la poliție și și-a recunoscut vina, convins de femeie.

Incidentul s-ar fi întâmplat în orașul Ekaterinburg. Bărbatul în vârstă de 28 de ani, originar din Republica Moldova a dat buzna în casa în care locuiau fosta sa iubită împreună cu noul ei prieten. Tânărul i-ar fi aplicat 14 lovituri de cuțit acestuia, iar victima a decedat pe loc.

Conform informațiilor, femeia dormea în momentul crimei și a fost fiind trezită chiar de atacator. Bărbatul i-a cerut să-l urmeze, iar cuplul s-a retras într-un sat. Totuși, la scurt timp, femeia l-ar fi convins pe suspect să meargă la poliție și să-și recunoască vina. Moldoveanul riscă 15 ani de închisoare.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram