politic

/VIDEO/ Renato Usatîi nu s-a răzgândit în privința demisiei. La început de septembrie, îi cheamă pe bălțeni ca să le prezinte raportul

16 august 2021, ora 15:21
Distribuie:

Renato Usatîi nu s-a răzgândit în privința demisiei sale din funcția de primar al municipiului Bălți, decizie pe care a anunțat-o încă în data de 12 iulie. Mai mult, într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, Usatîi s-a declarat mai convins ca niciodată că a luat decizia corectă și i-a invitat pe bălțeni „la raport”. 

„Eu știu ce vorbesc și am unele poziții care eu cred că nu pot fi schimbate. Eu sunt obligat să ies în fața bălțenilor cu o explicație clară la cele care s-au întâmplat și se vor întâmpla, dar cel mai important, să îmi dau raportul pentru activitate. Trebuie să le răspund și oamenilor la întrebări”, a menționat Renato Usatîi.

Astfel, Usatîi spune că în data de 2 septembrie îi așteaptă pe locuitorii de la Bălți, în fața Primăriei, ca să le prezinte raportul. Întâlnirea primarului demisionar cu bălțenii va începe la ora 17:30.

„Politica e politică, dar trebuie să fii corect cu oamenii. Eu cu oamenii am fost și voi fi toată viața corect”, a subliniat Renato Usatîi.

Renato Usatîi a luat decizia de a pleca din funcția de primar a doua zi după alegerile par lamentare anticipate din 11 iulie, la care Blocul Electoral „Renato Usatîi” a obținut un scor modest.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram