/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/DOC/ Din nou lipsă de cvorum! Ședința CSM la care urma să fie examinată cererea de demisie a lui Ion Muruianu, amânată

missing
17 august 2021, ora 10:26

Ședința Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) programată pentru marți, 17 august, a fost amânată. Ședința, la care urma să fie examinată cererea de demisie a judecătorului Curții de Apel Chișinău, Ion Muruianu, nu a avut loc din lipsă de cvorum. 

„Au fost prezenți doar șapte membri. Domnul procuror și domnul ministru nu s-au prezentat la ședința CSM, deoarece aceasta a coincis cu Consiliul Superior al Procurorilor, care are loc tot astăzi, tot la 09:00 dimineața”, a declarat pentru tv8.md Dorel Musteață, președintele interimar al CSM.

Musteață ne-a mai spus că nu se cunoaște când se va convoca din nou CSM, mai ales în condițiile în care este și perioada concediilor.

Ultima ședința a CSM a avut loc în data de 15 iunie. Atunci, membrii CSM au decis că Adunarea Generală a Judecătorilor va avea loc în data de 1 octombrie.

În aceste momente, are loc și ședința Consiliului Superior al Procurorilor. Acolo sunt prezenți procurorul general Alexandru Stoianoglo și noul ministru al Justiției, Sergiu Litvinenco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram