O femeie de 41 de ani s-a plâns poliției că i-a fost răpit un șarpe viu pe care urma să îl vândă. Incidentul a avut loc acum câteva zile pe strada Tighina din Chișinău.

Femeia a povestit că în baza unei înțelegeri, s-a întâlnit pe strada Tighina cu un bărbat care voia să cumpere șarpele. Acesta a luat șarpele care se afla într-o cutie și a fugit într-o direcție necunoscută. Prin fapta sa, bărbatul i-a cauzat femeii un prejudiciu material în sumă de 70 euro, aproximativ 1500 de lei.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele furtului, dar și să identifice suspectul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!