Alexandru Stoianoglo este așteptat vineri, 20 august, la audieri în plenul Parlamentului. Potrivit agendei ședinței extraordinare, acesta urmează să prezinte progresul acțiunilor în procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar.

„Necesitatea desfășurării unor audieri parlamentare în acest subiect rezidă în interesul sporit al cetățenilor, dar și în faptul că aceasta reprezintă o condiționalitate a Uniunii Europene pentru debursarea celei de-a doua tranșe a asistenței macrofinanciare pentru țara noastră”, se arată într-un comunicat al Parlamentului.

În total pe agendă pentru ședința de vineri mai sunt indicate șase subiecte ce țin de aprobarea în a doua lectură a mai multor proiecte de legi, printre ele se numără modificările cu privire la Legea Procuraturii, Proiectul de lege pentru modificarea articolului 8 din Legea nr.1104/2002 cu privire la Centrul Național Anticorupție, a Codului Vamal, dar și a Legii privind piața produselor petroliere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!