/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Stoianoglo este așteptat vineri la audieri în plenul Parlamentului

missing
18 august 2021, ora 14:41

Alexandru Stoianoglo este așteptat vineri, 20 august, la audieri în plenul Parlamentului. Potrivit agendei ședinței extraordinare, acesta urmează să prezinte progresul acțiunilor în procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar.

„Necesitatea desfășurării unor audieri parlamentare în acest subiect rezidă în interesul sporit al cetățenilor, dar și în faptul că aceasta reprezintă o condiționalitate a Uniunii Europene pentru debursarea celei de-a doua tranșe a asistenței macrofinanciare pentru țara noastră”, se arată într-un comunicat al Parlamentului.

În total pe agendă pentru ședința de vineri mai sunt indicate șase subiecte ce țin de aprobarea în a doua lectură a mai multor proiecte de legi, printre ele se numără modificările cu privire la Legea Procuraturii, Proiectul de lege pentru modificarea articolului 8 din Legea nr.1104/2002 cu privire la Centrul Național Anticorupție, a Codului Vamal, dar și a Legii privind piața produselor petroliere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram