/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Și-ar fi incendiat iubita din gelozie. Un bărbat din Căușeni a fost reținut pentru 72 de ore

19 august 2021, ora 11:40

Un bărbat de 35 de ani, din satul Taraclia, raionul Căușeni, fiind în stare de ebrietate, și-ar fi incendiat concubina în urma unui conflict. Tragicul incident s-a produs pe 18 august.

Potrivit poliției, bărbatul și concubina sa consumase băuturi alcoolice pe parcursul zilei, iar mai târziu, între cei doi s-a iscat un scandal pentru că femeia ar fi părăsit domiciliul pe o perioadă de patru zile. „În timpul conflictului, bărabtul a luat o sticlă cu benzină și a stropit-o pe diferite părți ale corpului, după care cu ajutorul unei brichete, a incendiat-o”, se arată într-un comunicat al oamenilor legii.

Femeia de 35 de ani, în urma arsurilor primite, a fost transportată de urgență la spitalul raional Căușeni cu arsuri de gradul 3 și 4 și se află în secția de reanimare.

Apelul la 112 a fost efectuat de către copilul victimei. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele

Bărbatul a fot reținut pentru 72 de ore, conform art.166 din Codul de Procedură Penală, iar pe acest caz a fost pornită o cauză penală, privind comiterea infracțiunii prevăzute de art.27, 145 alin.(2) din Codul Penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram