/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Se vor desfășura antrenamente pentru parada din 27 august. Acces restricționat la noapte în Piața Marii Adună Naționale

missing
20 august 2021, ora 09:49

Vineri, 20 august, în intervalul orelor 22.00-01.00, accesul transportului pe tronsonul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul – Vasile Alecsandri, va fi restricționat. Anunțul a fost făcut de ministerul Apărării.

Potrivit unui comunicat, în intervalul indicat, formațiunile instituțiilor de forță, participante la parada militară cu prilejul aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova, vor desfășura primul antrenament comun de noapte. Antrenamentul va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale.

Precizăm că, pe 27 august, când Republica Moldova va sărbători 30 de ani de la declarația de Independență, la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționali va avea loc paradă militară. Președinta Sandu a semnat un decret în acest sens.

„La 27 august 2021 – Ziua Independenței Republicii Moldova, în municipiul Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, va fi desfășurată parada militară cu participarea subdiviziunilor Armatei Naționale, ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Serviciului de Informație și Securitate al Republicii Moldova”, se arată în decret.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram