După cununia civilă și petrecerea de nuntă care a avut loc săptămâna trecută, îndrăgita cântăreață Cleopatra Stratan și soțul ei, cântărețul român, Edward Sanda, s-au cununat religios la Chișinău. 

Ceremonia a avut loc astăzi la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla.

Imagini de la cununie au fost postate pe pagina oficială de Facebook a Catedralei. Din acestea se vede că alături de cuplul proaspăt căsătorit au fost părinții Cleopatrei, Pavel și Rodica Stratan.

„Cununia Cleopatrei Stratan, cu Eduard,cât.Sf.Teodora,Chișinau. Căsătorie fericită și dragoste cat încape în inimă!”, este mesajul adăugat în dreptul fotografiilor de pe Facebook.

Și Cleopatra a adăugat o fotografie de la fericitul eveniment, pe pagina ei de Instagram.

„Să ne binecuvânteze Dumnezeu și să ne călăuzească dragostea și lumina în calea vieții!”, a scris Cleopatra Stratan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Cleopatra a purtat o rochie simplă albă și lungă, iar Edward a ales un costum, asortat cu un maiou alb și adidași de aceeași culoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!