/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/FOTO/ Accident grav la Basarabeasca. Opt persoane, printre care patru copii, transportate la spital

missing
23 august 2021, ora 10:30

Opt persoane, printre care patru copii, au ajuns la spital după ce două mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutieri. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de luni, în apropierea localităţii Sadaclia, rionul Basarabeasca.

Potrivit poliției, preliminar, s-a stabilit că un bărbat de 41 de ani , având in calitate de pasageri patru copii minori de 11, 10, 7 și 6 ani, conducând automobilul de marca Opel Vectra și efectuând manevra de depășire fără a se asigura, a tamponat lateral stânga automobilul de marca Opel Vectra, condus de un bărbat care avea și doi pasageri.

Toate persoanele au fost transportate la spital, cu traumatisme neesențiale, pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul Drager rezultat fiind 0.00 mg/l. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram