/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ neREDactat - noul show marca Rodica Ciorănică la TV8! „Niciodată nu trebuie să forțăm lucrurile să se întâmple când vrem noi. Orice idee are timpul și locul său…”

missing
26 august 2021, ora 16:54

Finalul acestei veri deschide un nou capitol din viața Rodicăi Ciorănică. Aceasta lansează la TV8 un nou show – NEREDACTAT. Mulți ani a așteptat acest moment, iar acum a simțit că e timpul potrivit pentru a-și transforma visul în realitate. 

Recent, într-un interviu pentru RED by RC, jurnalista a povestit cum s-a creat acest nou proiect: „#neREDactat este ca o extensie, o continuare a proiectului „13 cu Rodica Ciorănică”. Dacă prin „13” am încercat să testăm publicul, să îl încălzim, prin noul produs încercăm să îi oferim ceva mai mult. Mai multă emoție, mai multă acțiune, mai multă culoare și mai mult curaj. Trebuie să recunosc că am visat mai mulți ani la rând la un platou pentru un show de televiziune cu public, cu muzică live și cu emoții adevărate. Și abia acum lucrurile s-au aranjat astfel ca realitatea să dea mâna cu visurile. Mereu am spus că niciodată nu trebuie să forțăm lucrurile să se întâmple cînd vrem noi. Orice idee are timpul și locul său în spațiu.”


Cu siguranță, curiozitatea multora este de ce – NEREDACTAT. Bineînțeles, a elucidat și acest mister: „Am pornit de la „REDaction„ am trecut prin „Seri albastre”, la „Ora 25”, ca să ajungem la un concept fară filtre – #neREDactat. Am vrut să sugerăm invitaților că au multă libertate în modul de exprimare și deschidere. Că ne dorim să fim surprinși și că nu vom redacta nimic.„

 

Jurnalista a vorbit și despre sentimentele pe care le-a resimțit. Iar dacă îți imaginai că a fi gazdă înseamnă doar să vii frumos aranjată, într-un studio amenajat și să porți un dialog cu invitatul, află că până la această etapă a existat multă muncă ce rămâne în spate: Acum, ma simt acasă la mine. Studioul unde am activat în trecut nu semăna cu mine, era ceva realizat cu mult timp înainte de venirea mea acolo. Aici, la NEREDACTAT, e un platou creat așa cum am vrut eu, cum am visat. Singură am ales draperiile, tapetele și baghetele de pe pereți, am identificat dimensiunea geamurilor și am ales mobilierul. Doar oceanul care am vrut să se vadă peste geam nu am avut cum să îl aducem la Chișinău. E singurul lucru la care am renunțat în favoarea imaginii orașului nocturn…”


Emisiunea „NEREDACTAT cu Rodica Ciorănică” va fi lansată pe data de 29 august, ora 21:00, pe TV8, iar fiecare nou episod va fi difuzat în fiecare zi de duminică și va putea fi revăzut oricând pe canalul de YouTube. Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova

Mai multe detalii despre acest proiect găsiți aici.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram