Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

/VIDEO/ STOP CADRU: Președintele Poloniei a greșit protocolul la ceremonia de întâmpinare a sa la Chișinău. Cum a reacționat Maia Sandu

26 august 2021, ora 20:05
Distribuie:

Sosit astăzi la Chișinău, pentru a fi prezent vineri la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de independență a Republicii Moldova, președintele Poloniei, Andrzej Duda a fost protagonistul unui moment stânjenitor. După ce a fost întâmpinat de șefa statului, Maia Sandu, la capătul covorului roșu întins în fața Președinției, oficialul polonez a greșit procedurile protocolare. 

Miai exact, atunci când cei doi șefi de stat au pornit spre garda de onoare, Andrzej Duda a stat în dreapta Maiei Sandu. Președinta de la Chișinău a reacționat însă rapid și i-a arătat locul pe care trebuie să îl ocupe, conform protocolului.

La evenimentele de vineri organizate cu ocazia aniversării celor trei decenii de la semnarea Declarației de Independență vor mai participa președintele României, Klaus Iohannis și cel al Ucrainei, Vladimi Zelenski.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram