/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

De Ziua Independenţei, Google şi-a actualizat doodle în drapelul de stat al Republicii Moldova

missing
27 august 2021, ora 16:32

Google a actualizat şi în acest an un doodle-ul în drapelul de stat al Republicii Moldova, în semn de solidaritate cu cetăţenii care marchează Ziua Independenţei la 27 august.

În Piața Marii Adunări Naționale s-a desfășurat parada militară consacrată aniversării a 30-cea de la declararea Independenței Republicii Moldova. Parada a fost condusă de comandantul general de brigadă, Igor Gorgan. Alături de conducerea de vârf a țării, parada a fost urmărită de președintele Poloniei, Andrzej Duda, care a ajuns ieri la Chișinău. Din cauza ceții dense, care a împiedicat aterizarea la timp pe Aeroportul Internațional Chișinău, președintele României, Klaus Iohannis, a ratat ceremonia de inaugurare a sărbătorii Ziua Independenței, dar a reușit să ajungă chiar la începutul paradei. Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelesky, și premierul ucrainean, Denys Shmyhal, au prins onorarea simbolurilor de stat și încheierea paradei.
=

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram