/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

UPDATE. Avionul de pe cursa Antalya - Chișinău a aterizat de urgență la Odesa

missing
27 august 2021, ora 11:20

Un avion al companiei Air Moldova, care s-a pornit din Antalya spre Chișinău, din cauza ceții, nu poate ateriza de câteva ore pe aeroportul Internațional Chișinău. Acesta a efectuat mai multe cercuri deasupra aeriportului în speranța că ceața se va dispersa.

UPDATE. După ce a făcut mai multe cercuri deasupra aeroportului Chișinău, aeronoava de pe cursa Antalya-Chișinău a aterizat de urgență la Odesa.

Planificat să aterizeze la ora 6:15, acesta încă face cercuri deasupra aeroportului Chișinău.Informația a fost confirmată pentru tv8.md de Irina Bodlica, purtătoarea de cuvânt a Autorității Aeronautice Civile. Potrivit ei, aeronava așteaptă încă permisiunea de aterizare din cauza ceții.

Precizăm că din cauza ceții, și preșdinții României și Ucrainei întârzie. Astfel, programul festiv dedicat Zilei Independenței a fost amânat cu oră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram