/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Alerta cu bombă, semnalată vineri seară la bordul unui avion de pe ruta Chișinău - Istanbul, s-a dovedit a fi FALSĂ

missing
28 august 2021, ora 09:37

Alerta cu bombă, semnalată vineri seară la bordul unui avion de pe ruta Chișinău – Istanbul, s-a dovedit a fi falsă. După circa patru ore de verificări, obiecte explozibile nu au fost găsite.

Potrivit Poliției de Frontieră, serviciile specializate au verificat amănunțit aparatul de zbor. Au fost percheziționați inclusiv pasagerii cursei, care au fost evacuați în spațiul aeroportului, iar bagajele acestora au fost din nou scanate.

Deocamdată, nu a fost identificată persoana care a sunat la dispecerat și a anunțat că aeronava de pe lina Chișinău – Istanbul ar fi minată. Cazul este investigat de oamenii legii, iar alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram