/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Test Drive: Noul Audi RS Q8

missing
30 august 2021, ora 09:37

Ultima noastră întâlnire cu un RS de la Audi a avut loc tocmai în martie 2020, atunci când am testat în Germania uimitorul Audi RS 6 Avant. De curând însă am fost invitați la Iași să încercăm un alt RS, de această dată cel mai puternic și rapid model Q din gama Audi – RS Q8.

Frate de platformă cu Lamborghini Urus și cu Porsche Cayenne Turbo GT, de altfel cu care împarte și motorul, dar și o grămadă de tehnologii, RS Q8 promite 600 de CP și o accelerație 0-100 km/h în doar 3.8 secunde.

Le mulțumim colegilor de la Sandra Trading, dealerul oficial Audi la Iași pentru această ocazie, iar acum vă invităm să vedeți reportajul nostru video cu Audi RS Q8. Vizionare plăcută!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram