Ultima noastră întâlnire cu un RS de la Audi a avut loc tocmai în martie 2020, atunci când am testat în Germania uimitorul Audi RS 6 Avant. De curând însă am fost invitați la Iași să încercăm un alt RS, de această dată cel mai puternic și rapid model Q din gama Audi – RS Q8.

Frate de platformă cu Lamborghini Urus și cu Porsche Cayenne Turbo GT, de altfel cu care împarte și motorul, dar și o grămadă de tehnologii, RS Q8 promite 600 de CP și o accelerație 0-100 km/h în doar 3.8 secunde.

Le mulțumim colegilor de la Sandra Trading, dealerul oficial Audi la Iași pentru această ocazie, iar acum vă invităm să vedeți reportajul nostru video cu Audi RS Q8. Vizionare plăcută!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!