Alte 322 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Dintre acestea, 274 sunt în rândul persoanelor nevaccinate. Bilanțul celor infectați în țara noastră a ajuns la 267 526.

În total au fost efectuate 4 146 de teste. Din numărul total de cazuri, șapte sunt de import și 11 sunt în rândul lucrătorilor medicali, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

În total, în spitalele din țară sunt internați 1 120 de pacienți infectați. 116 sunt în stare extrem de gravă, iar 13 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 178 persoane au fost vindecate. În total, 257 434 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 2 413 persoane, iar 16 347 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, patru paersoane au pierdut lupta cu infecția. Bilanțul celor decedați în țara noastră a ajuns la 6 401.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!