iTicket te invită să trăiești o adevărată explozie sentimentală alături de artista, care a cucerit publicul de acasă, dar și de peste hotare prin talentul și sensibilitatea ei.

Fiecare piesă lansată de Irina Rimes este inspirată de propriile trăiri, emoții și experiențe, devenind hit chiar după lansare. Cei care îi ascultă melodiile, se regăsesc fără să caute în versurile profunde, ce țintesc adânc în inimă.

Vino pe 18 septembrie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Verde, să pătrunzi în Cosmosul interpretei și să fredonezi alături de ea cele mai îndrăgite piese.

Vei avea parte de o experiență fenomenală!

Bilete în rețeaua iTicket!

Organizator: iTicket

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!