/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Senzaționala Irina Rimes revine la Chișinău cu un spectacol mai romantic, mai dulce și mai profund decât tot ce ai văzut până acum

missing
01 septembrie 2021, ora 13:29

iTicket te invită să trăiești o adevărată explozie sentimentală alături de artista, care a cucerit publicul de acasă, dar și de peste hotare prin talentul și sensibilitatea ei.

Fiecare piesă lansată de Irina Rimes este inspirată de propriile trăiri, emoții și experiențe, devenind hit chiar după lansare. Cei care îi ascultă melodiile, se regăsesc fără să caute în versurile profunde, ce țintesc adânc în inimă.

Vino pe 18 septembrie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Verde, să pătrunzi în Cosmosul interpretei și să fredonezi alături de ea cele mai îndrăgite piese.

Vei avea parte de o experiență fenomenală!

Bilete în rețeaua iTicket!

Organizator: iTicket

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram