Tânărul care a intrat marți, 31 august, cu mașina în gardul din piatră al unei mănăstiri din satul Călărășeuca, raionul Ocnița este boxerul Vasile Belous. Acesta avea doar 33 de ani și a lăsat în urmă o soție și doi copii minori. 

Vasile Belous a fost unul dintre cei mai buni boxeri din țară. Născut în satul Unguri, raionul Ocnița, acesta a ocupat locul 9 la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European din 2017 și a fost multiplu campion național și premiant al turneelor internaționale.

Nu se știe, deocamdată, din ce cauză s-a produs accidentul. Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: olympic.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!