/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Tânărul care a intrat marți cu mașina în gardul unei mănăstiri din Călărășeuca este un multiplu campion național la box

missing
01 septembrie 2021, ora 09:11

Tânărul care a intrat marți, 31 august, cu mașina în gardul din piatră al unei mănăstiri din satul Călărășeuca, raionul Ocnița este boxerul Vasile Belous. Acesta avea doar 33 de ani și a lăsat în urmă o soție și doi copii minori. 

Vasile Belous a fost unul dintre cei mai buni boxeri din țară. Născut în satul Unguri, raionul Ocnița, acesta a ocupat locul 9 la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European din 2017 și a fost multiplu campion național și premiant al turneelor internaționale.

Nu se știe, deocamdată, din ce cauză s-a produs accidentul. Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: olympic.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram