Doliu în lumea filmului de la Bollywood! Siddharth Shukla, un actor indian extrem de popular, a murit joi, la Mumbai, la vârsta de 40 de ani.

Artistul a fost adus la spital în jurul orei locale 11:00, după ce ar fi suferit un atac de cord, scrie Hindustantimes. Din nefericire, însă, medicii nu au putut decât să constate decesul. Totuși, cauza exactă a morții urmează a fi stabilită în urma expertizei medico – legale.

Colegii lui Shukla au fost șocați de vestea morții lui și i-au adus omagii.

Shukla a jucat în mai multe filme de succes la Bollywood și a apărut în numeroase show-uri tv. Actorul a debutat în televiziune în 2008, iar în 2014 a jucat în primul film la Bollywood, cu care a avut un succes uriaș, devenind o vedetă în adevăratul sens al cuvântului.

În anul 2019 a fost desemnat câștigătorul unui reality show bazat pe formatul american Big Brother și Fear Factor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!