/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un cunoscut actor de la Bollywood a murit la vârsta de 40 de ani după ce ar fi suferit un atac de cord

missing
02 septembrie 2021, ora 12:44

Doliu în lumea filmului de la Bollywood! Siddharth Shukla, un actor indian extrem de popular, a murit joi, la Mumbai, la vârsta de 40 de ani.

Artistul a fost adus la spital în jurul orei locale 11:00, după ce ar fi suferit un atac de cord, scrie Hindustantimes. Din nefericire, însă, medicii nu au putut decât să constate decesul. Totuși, cauza exactă a morții urmează a fi stabilită în urma expertizei medico – legale.

Colegii lui Shukla au fost șocați de vestea morții lui și i-au adus omagii.

Shukla a jucat în mai multe filme de succes la Bollywood și a apărut în numeroase show-uri tv. Actorul a debutat în televiziune în 2008, iar în 2014 a jucat în primul film la Bollywood, cu care a avut un succes uriaș, devenind o vedetă în adevăratul sens al cuvântului.

În anul 2019 a fost desemnat câștigătorul unui reality show bazat pe formatul american Big Brother și Fear Factor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram